Neopost introduceert Sandd frankeermachine

Sandd heeft een nieuwe partner op het gebied van frankeermachines. Neopost introduceert een Sandd frankeermachine, waarmee bedrijven voordeliger frankeren. NEOPOST is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale communicatie-, verzend- en postoplossingen. De machine is innovatief en ondersteunt bedrijven bij het effectief bereiken van hun klanten. De iX serie werd eerder succesvol gelanceerd in Australië, Zweden en België.

Met deze nieuwste reeks frankeermachines kunnen bedrijven tot 46% op hun verzendkosten besparen.
Klanten kunnen nu een brief frankeren voor slechts € 0,45 en ook pakketten frankeren voor levering met DPD met hun machine.

De innovatieve iX series kunnen met hoge snelheid brieven verwerken, van 45 tot 150 stuks per minuut. Ook is de machine voorzien van een groot aantal vooraf ingestelde configuraties wat tijd bespaart bij het verwerken van reguliere uitgaande postopdrachten. Om bedrijven te helpen portokosten per project of afdeling te volgen en te beheren, kunnen de machines kosten toewijzen aan specifieke accounts. Wel zo handig!