Samen scoren

Op donderdag 21 juni heeft Sandd speciaal voor de grafische sector een klantenmiddag georganiseerd. “Samen scoren”, een term passend bij de middag én bij de locatie. We ontvingen onze klanten bij Vitesse op Papendal. Het is een interessante en vrolijke dag geweest waar wij veel tijd voor klanten konden nemen.

Ontvangst

Met een zonnige dag zijn we begonnen met een ontvangst met koffie. Hierop volgde enkele presentaties. Klanten konden hier volop vragen stellen. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan en is op het trainingscomplex een clinic verzorgd door Vitesse.

De presentatie

Het openingswoord werd gedaan door Paul van Straaten, de nieuwe commercieel directeur van Sandd. Hij vertelde over de integratie van Van Straaten Post en Sandd, de lopende postdialoog en de bezorgingsmogelijkheden in de toekomst. Ook het nieuwe initiatief van Sandd: het pakkettenbedrijf Sandd2me kreeg de nodige aandacht.

Op het veld

Daarna volgde het sportieve element: latje trappen op het voetbalveld. De 2 winnaars kregen een gesigneerde Vitesse voetbal.

Afsluiting

Deze mooie middag werd afgesloten met een BBQ en drankjes. En het bleef nog lang gezellig. We kijken terug op een geslaagde evenement waarbij we onze “ambassadeurs” konden bedanken!