Help lokale ondernemers concurreren met webwinkels

Sandd is een Nederlands bezorgbedrijf met innovatiekracht. We zijn continu op zoek wat er slimmer, beter en efficiënter kan. Daarbij zetten we ons logistieke systeem in én ons netwerk van ruim 18.000 toegewijde bezorgers, die hun werkgebied het best kennen – omdat ze er zelf wonen.

Veel lokale middenstanders hebben het zwaar. Dit leidt tot stijgende leegstand in binnensteden. Sandd zoekt naar creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat producten uit lokale binnensteden aantrekkelijker worden omdat ze snel bezorgd worden. Hoe kan Sandd haar netwerk inzetten en een bijdrage leveren om deze leegstand terug te dringen door lokale retailers te ondersteunen met innovatieve bezorgconcepten? Denk mee met Sandd en schrijf je in via https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/innovatie/kvk-business-challenge/

Sandd Business Challenge