Ook dit jaar weer voordelige kerstzegels van Sandd

Net als vorig jaar, brengt bezorgbedrijf Sandd ook dit jaar een voordelige kerstzegel uit. Het tarief is gelijk gebleven aan vorig jaar, € 0,50, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om een kerstgroet te versturen. Een deel van de opbrengst van de verkochte kerstzegels gaat, net als vorig jaar, naar Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker.

Door een samenwerking met Blokker en Etos zijn er dit jaar 2.000 zegelverkoop- en postpunten. Blokker en Etos brengen ook een eigen ontwerp van de Sandd kerstzegel op de markt.

De kerstzegels zijn vanaf 12 november te koop bij de vaste Sandd Postpunten, Blokker, Etos en online via de Sandd-webshop. De verkoop- en inleverpunten zijn te vinden op www.sandd.nl/postpunt.

 

Meer informatie:

Consumenten en bedrijven profiteren van een groot voordeel. De kerstzegel van Sandd kost slechts € 0,50. Dat scheelt bijna 30 cent per zegel t.o.v. de decemberzegel van € 0,78. Voor bedrijven loopt dit nog meer op omdat de btw op de zegels van Sandd aftrekbaar is.

Blokker en Etos introduceren beiden een eigen versie van de kerstzegel. Ook Sandd komt met een nieuw ontwerp van de kerstzegel. In elke winkel waar de Sandd kerstzegels verkocht worden, is de Sandd kerstpost ook weer in te leveren.

Ook dit jaar koppelt Sandd de verkoop van de kerstzegels aan een goed doel. Helaas krijgt 1 op de 7 vrouwen in Nederland de diagnose borstkanker. Dankzij Pink Ribbon worden wetenschappelijk onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker gefinancierd. Hierin ondersteunt Sandd graag.

De Sandd kerstzegels zijn vanaf 12 november te koop. Kijk op sandd.nl/postpunt voor het dichtstbijzijnde verkoop- en inleverpunt in de buurt.