Sandd is er ook voor consumenten!

Er is nu een goedkoper alternatief voor postzegels, de Sandd Zegel. Met onze zegel verstuur jij je post niet meer voor € 0,83, maar voor € 0,60 per stuk. Als consument bespaar je zo per poststuk 23 cent! We bezorgen op dinsdag en vrijdag en hebben een 72-uurs dienstverlening. 

Sandd Kerstzegel

Ook kun je dit jaar weer met je kerstpost bij Sandd terecht. Je koopt de voordelige Sandd Kerstzegel voor maar € 0,50 bij maar liefst 2.000 verkoop- en inleverpunten door heel Nederland. Een gedeelte van de opbrengsten van de kerstzegels gaat, net als in 2017, naar Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker. De zegel is ook te koop in de webshop. Klik hier meer informatie. 

Sandd Postpunt

Bij een Sandd Postpunt bij jou in de buurt koop je zegels en geef je als consument je post af. Sanddzegels kun je enkel gebruiken voor de frankering van je brievenbuspost. Brievenbuspost is post die door een standaard brievenbus past zoals bijvoorbeeld brieven, kaarten en boeken. De maximale afmeting van brievenbuspost is: 38 x 26,5 x 3,2 centimeter, bij een maximaal gewicht van 2.000 gram.

Benieuwd waar je zo’n postpunt kunt vinden? Gebruik dan onze Postpuntzoeker. In de webshop bestel je direct online je Sandd Zegels. Heb je een vraag over je webshop bestelling? Mail dan naar webshop@sandd.nl.

Onze bezorgdagen zijn dinsdag en vrijdag

Geef je de post af op dinsdag vóór 16:00 uur? Dan bezorgen wij op vrijdag.
Geef je de post af op vrijdag vóór 16:00 uur? Dan bezorgen wij op dinsdag.

Voordelig je post versturen
Een zegel vanaf 60 cent

Online zegels kopen

  • Te koop in onze webshop of bij één van onze postpunten
  • 5 verschillende frankeerwaardes
  • Bestel je ze vóór woensdag? Dan heb je ze vrijdag in huis. Vóór vrijdag besteld, dinsdag in huis.

Contactformulier

Heb je een vraag? Van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur zijn we er voor je!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.