Online versturen

100% gemak bij het versturen van je brieven

Een postkamer? Helemaal niet meer nodig! Met ‘Online versturen’ print, frankeer én verstuur jij je post met één muisklik. Dat scheelt tijd én geld.

Perfect voor loonstroken, facturen, brieven, uitnodigingen en nieuwsbrieven!

Hoe werkt het ?

Het werkt eenvoudig. Jij maakt je facturen, loonstroken of uitnodigingen gewoon aan in het programma dat je daar altijd al voor gebruikt. Vervolgens lever je de brieven aan via het Online versturen-portaal en binnen een paar dagen ligt het poststuk bij je klant op de mat. Fullcolour en, wanneer je dat wilt, met jouw logo of reclame-uiting op de envelop.

Wat het je kost? Een muisklik! En natuurlijk de minimale kosten voor het printen en versturen. Dat wordt al rendabel vanaf 20 brieven per maand.

De plussen van Online versturen

  • Printen, vouwen, frankeren en versturen met één muisklik
  • Geen abonnementskosten of transportkosten
  • Betaling per verzonden brief
  • Postkamer? Niet meer nodig
  • Hoogwaardige fullcolour print
  • Mogelijkheid tot gebruik van eigen envelopbedrukking

Interesse?

Heb je interesse in Online versturen? Download de flyer voor meer informatie en tarieven of laat je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op!

Interesse?

Heb je interesse in Online versturen? Download de flyer voor meer informatie en tarieven of laat je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op!

Wat zeggen onze klanten?

De meestgestelde vragen


Hoe werkt Online versturen precies?

Je maakt je facturen, loonstrookjes of uitnodigingen gewoon aan in het programma dat je daar altijd al voor gebruikt. Vervolgens lever je het bestand met de brieven digitaal bij ons aan. Dit is mogelijk via het online portaal of middels een printerdriver. Vervolgens geef je aan welke envelop je wilt gebruiken, waar het adres van de ontvanger staat en hoeveel geadresseerden het bestand heeft. Je controleert nog de bestelling en geeft aan wanneer de brieven bezorgd moeten worden. En wij doen de rest! Meer informatie? Lees de snelle handleiding of neem een kijkje in de demo-omgeving (inloggegevens onderaan de pagina).


Wat is het voordeel van Online versturen met Sandd?

Online versturen bespaart je veel tijd, moeite en geld. Het enige dat jij doet, is je bestand online naar ons versturen. Wij zorgen dan dat jouw brief binnen een paar dagen op de mat van je klant ligt.


Bespaar ik kosten met Online versturen?

Jazeker! Denk alleen al aan de besparing van tijd, papier, inkt en enveloppen. En daarnaast scheelt het je ook nog eens een dure postzegel!


Kan ik al mijn brieven Online versturen?

Ja! Zolang de brief een A4 formaat heeft en er maximum 8 pagina’s per envelop zijn, kun je gebruik maken van Online versturen.


Waarom Sandd?

Voordelig

Gemak

Eenvoud

Flexibel

Slim

Neem contact op

+31 55 368 25 25
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Nuttige links

Bekijk de flyer Online versturen

Benieuwd hoe het werkt?
Download de Snelle handleiding

Of neem een kijkje in de demo-omgeving
Online versturen demo
Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: Onlineversturen2017!

Online versturen gebruiken?
Download de printer driver

Neem contact op

+31 55 368 25 25
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00
Sandd.nl