Geboortekaartjes voordelig versturen!

Bezorgt de ooievaar binnenkort een baby? Dan hebben wij iets leuks voor jou! In de maanden voordat de baby komt heb je vaak nog genoeg te doen. De babykamer in orde maken, de kraamhulp regelen, een stapel luiers op voorraad leggen en de geboortekaartjes maken. Want zodra de baby er is, wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten! Wij bezorgen dit fantastische nieuws graag voordelig en zorgvuldig.

Sandd Geboortezegels

Nieuw! Sandd Geboortezegels met sluitzegels

De geboortekaartjes verstuur je voor € 0,60 per stuk met de Sandd Zegel. Dit betekent een besparing van 23 cent in vergelijking met een gewone zegel! De geboortezegels zijn zo scherp geprijsd door ons efficiënte proces. En we staan garant voor kwaliteit! Onze 18.000 enthousiaste bezorgers zorgen dat dit belangrijke bericht in de juiste brievenbus terecht komt.

sandd-geboortezegel
Bij een Sandd Postpunt om de hoek koop je Sandd Geboortezegels en geef je jouw geboortekaartjes af. Gebruik daarom onze Postpuntzoeker om het dichtstbijzijnde punt bij jou in de buurt te vinden. Druk genoeg en liever online Sandd Zegels bestellen? Ga dan naar onze webshop.

 

Wij bezorgen je geboortekaarten op dinsdag en vrijdag

Kaarten die op dinsdag vóór 16.00 uur wordt gepost, liggen vrijdag in de bus.
En kaarten die vóór vrijdag 16.00 uur wordt gepost, liggen dinsdag in de bus.

We bezorgen je geboortekaarten in heel Nederland. En ook in het buitenland.

 

Bestel nu

Hebben jullie alles geregeld?

  • Babykamer: check!
  • Kraamhulp: check!
  • Luiers: check!
  • Geboortekaartjes: check!
sandd geboortezegels martine

Sandd geeft podium aan jonge ontwerperster!

De ontwerpster van onze geboortezegels is:
  • Martine Scholten, Tine Creates
  • 31 jaar
  • Geboren in Enschede
  • Woont vanaf eind 2017 in Deventer

Van passie naar beroep

Tekenen is haar hobby. Ze tekent het liefst dieren, levensecht. Maar ook grappige karaktertjes. Dat tekenen haar passie is, spat af van haar werk. Het zijn stuk voor stuk kunstwerkjes! De tekeningen die ze maakte werden ansichtkaarten. Ze trok de stoute schoenen aan en verkocht ze met succes op een kerstmarkt. Zo kwam Sandd met haar in aanraking. In februari 2017 was inschrijving bij de Kamer van Koophandel een feit. Zo werd ze freelance illustrator. Haar inspiratie haalt ze uit natuurdocumentaires en van het internet. Ook haar kater Charlie staat vaak model.

Haar eigen geboortezegels

Zonder dat ze het wist, tekende Martine haar eigen geboortezegels. Want rond de kerst verwacht ze samen met haar vriend hun eerste kindje. Dat maakt voor ons deze zegels extra speciaal. Sandd geboortezegels met bijbehorende sluitzegels …zegels voor de mooiste momenten!