Kennisevent Logistiek landschap van de toekomst

Houdt u zich dagelijks bezig met innovatie, logistiek en duurzaamheid? Op dinsdag 25 september organiseert Sandd het gratis kennisevent ‘Logistiek landschap van de toekomst’. Adjiedj Bakas (trendwatcher), Walther Ploos van Amstel (Lector City Logistics) en Rob Brakenhoff (CEO Sandd) nemen u graag mee in de logistieke ontwikkelingen van dit moment.

Info

Datum: dinsdag 25 september 2018
Locatie: Het Centraal Ketelhuis (Soesterweg 320, 3812 BH Amersfoort)

Programma:

13.00 – 13.30 uur Binnenkomst

13.30 – 14.00 uur Rob Brakenhoff – Over de toekomst van de postmarkt
Post is al lange tijd een agendapunt voor de politiek. De postmarkt krimpt, maar de overheid wil wel dat de mogelijkheid om papieren post te versturen voor iedereen toegankelijk én betaalbaar blijft. Wat is de visie van Sandd op de bezorging van post in de toekomst?

14.00 – 14.45 uur Adjiedj Bakas – Over de impact van het Klimaatakkoord
‘Zorgeloze mobiliteit, voor alles en iedereen in 2050.’ Dat is het doel wat de sectortafel Mobiliteit zich heeft gesteld n.a.v. het Klimaatakkoord. Welke trends en innovaties kunnen we verwachten op het gebied van mobiliteit n.a.v. deze doelstelling? En welke impact heeft dat op de logistieke stromen door de stad?

14.45 – 15.15 uur Pauze

15.15 – 16.00 uur Walther Ploos van Amstel – Over stadslogistiek
De groei van b2b, b2c en c2c e-commerce zorgt voor nieuwe problemen op logistiek vlak. De straten worden drukker door rondrijdende bezorgbusjes, er is meer vervuiling en geluidsoverlast. E-commerce zorgt voor meer leveringen in steden, en dat onder grote tijdsdruk. Wat zijn de belangrijkste trends in last mile bezorging? En welke maatregelen moeten gemeenten nemen om de situatie te verbeteren?

16.00 – 17.00 uur Interactieve gedeelte
Tijdens dit interactieve deel van het programma, beantwoorden en bespreken Walther Ploos van Amstel en Rob Brakenhoff uw (vooraf ingezonden) vragen en uitdagingen. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van post, logistiek en duurzaamheid bij uw gemeente?

17.00 – 18.00 uur Borrel en ruimte om te netwerken.

Aanmelden

Aanmelden

  • * Na je aanmelding ontvang je alle informatie rondom het event per post.

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
';