Win een waardebon van € 450,-

Je wilt je doelgroep informeren over een gratis oogmeting, je nieuwe collectie aankondigen of je aanbiedingen wereldkundig maken. Hoe je dat doet? Via de brievenbus natuurlijk!

Bij Sandd verstuur je jouw huis-aan-huisfolder, direct mail/drukwerk of brief tegen een gunstig tarief! Daarnaast helpen we je graag met het vinden van je doelgroep.

Kans maken op een mooie prijs? Bereken hieronder je voordeel, vraag een offerte aan en laat je gegevens achter. Onder de eerste 75 aanvragen verloten we een waardebon van € 450,-, te besteden aan de bezorging van een direct mailing, huis-aan-huisfolders of brieven. Een mooie manier om gratis de kracht van de brievenbus te ervaren!

Deelname sluit op 15 april 2018 en de prijswinnaar wordt telefonisch op de hoogte gebracht.

Actievoorwaarden en spelregels winactie

1. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je het offerte-aanvraagformulier hebt ingevuld of telefonisch contact hebt gehad met de afdeling Sales van Sandd B.V.. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
4. De actie loopt tot 15 april 2018.
5. De prijs wordt verloot onder de eerste 75 aanvragen.
6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en werken bij een bedrijf dat gevestigd is in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
8. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of telefoonnummer waarmee aan de actie is deelgenomen.
9. Sandd B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
11. Je ontvangt een waardebon van € 450,- te besteden aan de bezorging van een direct mailing, huis-aan-huisfolders of brieven. De waardebon is geldig tot maart 2019 en is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen/diensten.
12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Sandd B.V.voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Sandd B.V..

Bij ons is je post in goede handen

  • Altijd persoonlijk contact
  • Scherpe tarieven
  • Wij bezorgen op dinsdag en vrijdag
  • Laat je post ophalen of lever het aan in Apeldoorn

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.