Samen succesvol zijn

Wij zijn Sandd!

Het meest enthousiaste en efficiënte postbedrijf van Nederland!

Bij Sandd willen we maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Dit betekent dat we al onze producten en diensten zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen en behoeften. Waarmee we een bijdrage leveren aan jouw succes.

Wij zijn uniek!

Waarom we uniek zijn? Dat is eenvoudig. Wij zijn rasechte ondernemers! Dat houdt voor ons in dat we het lef hebben om de concurrentie aan te gaan met andere postbedrijven. Daarmee halen we voor onze klanten het onderste uit de kan. Zo garanderen we de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit.

Klant voorop!

Bij Sandd sta je als klant voorop. We zetten jouw vraag centraal en zoeken daar de beste oplossing bij. Zo vinden we samen altijd een manier om jouw post en pakjes op het juiste moment, op het juiste adres af te leveren. Samenwerken met Sandd levert veel voordeel op. Maken we samen van jouw bedrijf een nog groter succes?

2000

Klanten

22

Vestigingen

19380

Medewerkers

660000000

Poststukken per jaar

Kwaliteit bezorging

Wij leveren zeker, snel en naar tevredenheid van onze klanten. Graag helpen wij jou ook bij al je postverzendingen. Elke bezorgdag zorgen 18.000 enthousiaste bezorgers in ons netwerk er voor dat jouw post op het juiste moment, op de juiste wijze en op de juiste mat valt. Of het nu gaat om een blad van een vereniging of een bankafschrift. De bezorger is een belangrijke schakel en hij of zij bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van onze bezorging.

Ruim 96% van onze post wordt bezorgd op de afgesproken dag en bijna 100% van de post wordt op het afgesproken adres afgeleverd. Deze kwaliteitscijfers komen uit een rapportage van GfK, die de onafhankelijke kwaliteitsmeting voor Sandd uitvoert.

Jaarlijks houdt Effectory, marktleider op het gebied van medewerker onderzoek, een medewerker tevredenheidsonderzoek onder onze medewerkers. Dit jaar geven onze medewerkers Sandd een beste werkgeversscore van 7,2.

Interesse in onze diensten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees op onze website meer over partijenpost, losse post en onze extra diensten.

Werken bij Sandd?

Enthousiast geworden over Sandd? Ga naar onze vacaturesite en ontdek op welke manier jij ons team zou kunnen versterken.

Sandd.nl