Retouren

U heeft het recht om bestelde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen te retourneren. Een retourzending wordt alleen in behandeling genomen als deze ongebruikt teruggestuurd wordt. Dit is niet van toepassing als u de postzegelvellen al langer in bezit hebt of als er sprake is van één of meerdere beschadigde postzegelvellen. Verpak de postzegelvellen goed, zo kunnen deze niet beschadigen tijdens de retourzending.

Bij bestellingen in de webshop van Sandd is de verzending van uw producten gratis, u betaalt geen verzendkosten op retouren. De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor uw eigen rekening. U dient naast het product ook de bijgeleverde factuur te retourneren t.b.v. een soepele verwerking van de retourzending.

Voor het correct afhandelen van retourzending verzoeken wij u vriendelijk om de volgende gegevens te vermelden op de verpakking:

Retouradres:

Sandd
t.a.v. Webshop
IJsseldijk 2
7325WZ Apeldoorn


Wij verzoeken u om de volgende stukken te retourneren:

  • het ontvangen product;
  • de bijgeleverde factuur.


Als er een fout van onze kant is ten aanzien van een beschadiging of een verkeerde verzending, zullen we het bedrag van de betaling evenals de verzendkosten binnen 10 dagen terugstorten zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen.

Het retourbeleid is onderdeel van de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle producten en inhoud die worden weergegeven op www.sandd.nl.