Geboortekaartjes voordelig versturen!

Bezorgt de ooievaar binnenkort een baby? Dan hebben wij iets leuks voor jou! In de maanden voordat de baby komt heb je vaak nog genoeg te doen. De babykamer in orde maken, de kraamhulp regelen, een stapel luiers op voorraad leggen en de geboortekaartjes maken. Want zodra de baby er is, wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten! Wij bezorgen dit fantastische nieuws graag voordelig en zorgvuldig.

De geboortekaartjes verstuur je voor € 0,60 per stuk met de Sandd Zegel. Dit betekent een besparing van 23 cent in vergelijking met een gewone zegel! De geboortezegels zijn zo scherp geprijsd door ons efficiënte proces. En we staan garant voor kwaliteit! Onze 18.000 enthousiaste bezorgers zorgen dat dit belangrijke bericht in de juiste brievenbus terecht komt.

Koop Sandd Geboortezegels bij een Sandd Postpunt of de webshop

Postzegel € 3,40 Sandd geboortezegels
Bij een Sandd Postpunt om de hoek koop je Sandd Geboortezegels en geef je jouw geboortekaartjes af. Gebruik daarom onze Postpuntzoeker om het dichtstbijzijnde punt bij jou in de buurt te vinden. Druk genoeg en liever online Sandd Zegels bestellen? Ga dan naar onze webshop.

 

Wij bezorgen je geboortekaarten op dinsdag en vrijdag

Kaarten die op dinsdag vóór 16.00 uur wordt gepost, liggen vrijdag in de bus.
En kaarten die vóór vrijdag 16.00 uur wordt gepost, liggen dinsdag in de bus.

We bezorgen je geboortekaarten in heel Nederland. En ook in het buitenland.

Hebben jullie alles geregeld?

  • Babykamer: check!
  • Kraamhulp: check!
  • Luiers: check!
  • Geboortekaartjes: check!
';