Verstuur het programmamagazine 2019-2020 via Sandd!

Ieder jaar bezorgen we voor tientallen theaters en schouwburgen het programmamagazine voor het nieuwe theaterseizoen. Het moment waar cultuurminnend Nederland altijd weer reikhalzend naar uitkijkt. “Door welke voorstellingen laten we ons verrassen? Waar kunnen we ons op verheugen? Welke voorstellingen gaan we bezoeken?”

Kortom, het versturen van het programmaboek is een van de belangrijkste momenten van het jaar! Daarbij kan je echt beleving meegeven door de bezoekers enthousiast te maken voor het nieuwe theaterseizoen. Wij snappen dan ook hoe belangrijk het is dat het programmamagazine zorgvuldig wordt bezorgd zodat jouw publiek kaarten of arrangementen kan bestellen. Wij verzenden dit graag voor je! Op tijd én op het juiste adres.

De voordelen van versturen via Sandd

  • Scherpe tarieven
  • Slim & efficiënt verspreidplan: onze bezorgdagen zijn op dinsdag en vrijdag
  • Persoonlijk contact: altijd een accountmanager die met je mee denkt
  • Versturen via het eerste klimaatneutrale bezorgbedrijf ter wereld

Dit zeggen onze klanten

“Traditiegetrouw presenteren we het nieuwe theaterprogramma op een maandagavond medio mei tijdens een feestelijke avond met genodigden. Het is voor ons belangrijk dat de theaterbrochure onmiddellijk op de dinsdag daarna bij onze overige relaties op de mat valt. Vanaf dan staan de lijnen open voor de verkoop van kaartjes en arrangementen. De dinsdag bezorgdag van Sandd komt ons dus heel goed uit! Dit jaar zullen we ruim 21.000 theaterbrochures versturen. Dat Sandd daarnaast verzendt tegen een scherp tarief, speelt natuurlijk ook mee bij de jarenlange samenwerking die we met elkaar hebben.”

Margje Spätjens, marketing & communicatie manager, TheaterHotel De Oranjerie, Roermond

Wil je meer weten over onze bezorgservice voor theaters en schouwburgen? Dan kan je natuurlijk ook direct contact opnemen met onze accountmanagers via 055 844 84 22!