De toekomst uit zijn tent lokken. Dat zijn wij.
Het Nederlandse bezorgbedrijf met innovatiekracht.

Wie zijn wij, dat vragen wij ons elke dag af.

Daarnaast zijn we continu op zoek wat er slimmer, beter en efficiënter kan. Wij willen maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij zetten we ons unieke logistieke systeem in en ons netwerk van ruim 18.000 toegewijde bezorgers, die hun werkgebied het best kennen – omdat ze er zelf wonen. Onze producten en diensten stemmen we zoveel mogelijk af op jouw wensen en behoeften.

Wij hebben lef

Wie zijn wij? Wij zijn rasechte ondernemers. We hebben het lef om de concurrentie aan te gaan met andere postbedrijven. Voor onze klanten halen we het onderste uit de kan. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Klant voorop

Bij Sandd ben je als klant het allerbelangrijkst. Jouw vraag staat centraal en daar zoeken we de beste oplossing bij. Samen vinden we altijd een manier om jouw poststuk op het juiste moment, op het juiste adres te bezorgen. Samenwerken met Sandd levert jou voordeel op.

Bij Sandd is je post in goede handen

  • Altijd persoonlijk contact
  • Scherpe tarieven
  • Wij bezorgen op dinsdag en vrijdag
  • Laat je post ophalen of lever het aan in Apeldoorn

De hoge kwaliteit van onze bezorging

Elke dag bezorgen 18.000 enthousiaste bezorgers in ons netwerk jouw post op het juiste moment in de juiste brievenbus. Of het nu gaat om een blad van een vereniging of een bankafschrift. Onze bezorgers zijn een belangrijke schakel in ons bedrijf. Zij bepalen voor een groot deel de kwaliteit van onze bezorging.

Wij bezorgen bijna alle post op tijd en op het juiste adres

Ruim 97,3% van onze post bezorgen we op de afgesproken dag en bijna 100% leveren we af op het afgesproken adres. Deze cijfers komen uit een rapportage van GfK, die de onafhankelijke kwaliteitsmeting voor Sandd uitvoert.

Sandd scoort goed op medewerker tevredenheid

Jaarlijks houdt Effectory, marktleider op het gebied van medewerker onderzoek, een medewerker tevredenheidsonderzoek onder onze medewerkers. Dit jaar gaven onze medewerkers Sandd een beste werkgeversscore van 7,2.

We werken met een effectief netwerk

Naast eigen vestigingen werken we met franchise partners, die een onmisbaar onderdeel zijn van het distributienetwerk. Naast het distribueren van post zijn onze franchise partners ook commercieel actief en bieden diverse Sandd-oplossingen aan. Onze franchisenemers zijn: Reli Groep, Post ServiceHerling Strijdhorst, Meco Distributie,  Mail DMB,  Postedd,  FRL PostPostnned, Meren Post

Wij houden u op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mist u niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.