De reis van een poststuk

Zodra je poststuk bij ons binnen is, begint het aan een lange reis. Een reis door verschillende sorteer- en transportprocessen, met de auto en op de fiets. Net zolang totdat de brief, het drukwerk of brievenbuspakje op de mat van jouw klant valt.

Samenwerken met Sandd

Jij meldt een order bij ons aan en uploadt het bijbehorende adresbestand. Wij sorteren jouw adresbestand digitaal en voorzien de adressen van een unieke Sandd-code. Deze code wordt meegeprint op jouw poststuk.

De code geeft aan vanuit welke vestiging en door welke bezorger het poststuk zal worden bezorgd. Middels deze methode wordt ons sorteerproces op efficiënte wijze aangestuurd. Ook coördineren we hiermee de bezorging van brievenbuspakjes en voeren we kwaliteitsmetingen uit.

Jij bespaart geld, wij tijd

De unieke Sandd-code wordt gegenereerd op basis van een logistiek netwerk en specifieke orderinformatie. Wij hebben Nederland opgedeeld in depots, wijken en daarbinnen op straat en huisnummers. Doordat we van tevoren een slimme selectie maken, besparen wij tijd en jij geld.

Bij het aanleveren van je adresbestanden kun je ervoor kiezen om je bestanden gecodeerd of ongecodeerd aanleveren. Alles weten over hoe je je post moet coderen, sorteren en aanleveren? Lees er alles over in de handleiding Werken met Sandd.

Jouw online klantportal

  • Ieder moment van de dag inzicht
  • Jouw order aanmelden en bekijken
  • Adresbestanden uploaden
Inloggen

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.