Voordelig je brievenbuspakjes versturen

Als eigenaar van een webwinkel wil je dat je producten netjes en op  tijd worden bezorgd. Je klant rekent er namelijk op. Met Sandd als  bezorger weet je zeker dat jouw brievenbuspakjes keurig op tijd  worden afgeleverd. En dat tegen een scherp tarief! 

Brievenbuspakjes: dat is slim versturen
Voor het versturen van een pakketje, betaal je al snel een flink bedrag. En dat is jammer. Want als je je product als brievenbuspakje verstuurt, kan je veel kosten besparen. Heb je er al eens over nagedacht wat er allemaal door de brievenbus kan? Best veel! Als je je producten slim verpakt, passen ze door een brievenbus en ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu! De pakketbezorger hoeft niet meerdere bezorgpogingen te doen, jouw klant hoeft niet thuis te blijven en je bespaart op je verpakkingen

Makkelijk online jouw pakje volgen?

Wil jij een sluitende track & trace? Dan hebben wij goed nieuws! Voor het slimmer versturen van post die door de brievenbus past bieden we voortaan drie opties. Brievenbuspakje Basis, Extra en Premium.

Is een bevestiging van de bezorging voldoende? Dan kies je voor Brievenbuspakje Extra. Wil je online de verzending kunnen volgen en wil je dat jouw klant dat ook kan? Met Brievenbuspakje Premium zorg je ervoor dat zowel jij als jouw klanten optimaal op de hoogte zijn van de bezorgstatus van het bestelde product.

 

Gewicht Basis Extra Premium
0 – 2000 gram € 1,00 € 1,50 € 2,25
Tarieven zijn excl. BTW


Wij bezorgen op dinsdag en vrijdag

Goed om te weten: Sandd bezorgt je brievenbuspakjes op twee vaste dagen per week. Jouw brievenbuspakje ligt dus altijd binnen 72 uur netjes bij je klant in de bus. Zo weten jij én je klant precies waar jullie aan toe zijn.

 

Klant niet thuis?
Geen probleem!

Omdat je pakje door de brievenbus past, ben je altijd verzekerd van aflevering.

De plussen van brievenbuspakjes versturen met Sandd

  • Volg je brievenbuspakjes online
  • Drie slimme opties: Brievenbuspakje Basis, Extra en Premium
  • We kunnen de brievenbuspakjes ook tegen een scherp tarief bij je afhalen
  • Blijkt de brievenbus toch te klein te zijn? Wij bellen aan en doen er alles aan om je brievenbuspakje toch af te leveren!

Wij vertellen je er graag alles over!

 

Jori Neef
06 52876055
jneef@sandd.nl

Leon Leenders
06 11526941
lleenders@sandd.nl

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag (08.30 – 17.00 uur).

Meest gestelde vragen

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.