Dagelijkse post en pakketten verstuur je met Sandd

Het verzenden van dagelijkse post moet makkelijk zijn én je wilt niet teveel betalen. Heb je een vraag of wil je overleg over je verzending, dan is het fijn dat je contact op kunt nemen met een accountmanager die jou en je bedrijf kent. Heb je wel eens nagedacht over mogelijke besparing op post en pakketten? Wij wel!

Maak een afspraak met onze accountmanager om jouw voordeel te berekenen

Op basis van het verzendprofiel van jouw organisatie schetsen wij een besparingsindicatie. We doen daarnaast graag een voorstel hoe wij de dagelijkse post- en pakketverzending voor jouw organisatie nog makkelijker kunnen maken. Je hebt een vaste contactpersoon om offertes of orders mee te bespreken, want persoonlijk contact vinden we belangrijk. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Onze collega’s zijn te bereiken op 085 013 0200.

Of regel het online

Zijn wij telefonisch niet bereikbaar na kantoortijd of in het weekend? Dan kun je altijd online bij ons terecht. Online bereken je heel gemakkelijk de kosten van je verzending, maar je kunt online ook eenvoudig je orders aanmelden en andere zaken regelen.

Offerte 24 uurs post

Vraag nu je offerte op maat aan, geheel vrijblijvend. Je wordt vervolgens binnen één werkdag teruggebeld om je wensen door te nemen.
  • Voor- en achternaam

De plussen van dagelijkse dienstverlening

  • Gratis dagelijkse haalservice
  • Voordeel op porti door scherpe tarieven
  • Minimale handeling; zelf frankeren is verleden tijd
  • Persoonlijk contact
  • Al vanaf één vaste afhaaldag per week mogelijk
  • Een overzichtelijke factuur

Aanvragen brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur zijn we er voor je. Ons telefoonnummer is 085-0130200. Of bereik ons op ikhebeenvraag@sandd.nl.

Wij zijn Sandd. Het meest enthousiaste en efficiënte bezorgbedrijf van Nederland. Bij Sandd willen we maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk.