Bereik snel jouw doelgroep

Het is belangrijk om contact met je klant te houden. Maar het versturen van een direct mailing kost ook veel tijd. Wij nemen je dat werk graag uit handen. Van druk- of printwerk tot de bezorging. Wij gaan voor volledige ontzorging. Je kunt kiezen voor een geadresseerde, ongeadresseerde of voor een pakketmailing. Bij Sandd verzorgen we je direct mailing  voor een scherpe prijs.

Geadresseerde mailing vanaf 250 stuks of razendsnelle bezorging

Liever ongeadresseerd? Geen punt. Deze bezorgen we via een folderpakket, via een regiokrant of via exclusieve bezorging. We bezorgen dan op postcode, wijkniveau en zelfs op straatniveau. Extra snel is mogelijk, al binnen drie uur.

Kies je eigen servicekaders

Jij kiest van welke dienstverlening je gebruik maakt. Je mailing bezorgen we binnen 24, 48, 72 of 96 uur. En om het je makkelijk te maken kun je zowel gecodeerd als ongecodeerd aanleveren.

Druk- of printwerk, we hebben wij altijd een oplossing voor jou

Of het nou gaat om enveloppen of brochures, om verschillende druk- of printtechnieken. We hebben voor elk budget een direct mail oplossing. En denken graag met je mee.

Direct mail, meer dan alleen verzending

Naast het bezorgen van direct mail kunnen we ook je inpakmaterialen en –werkzaamheden verzorgen. We doen het graag voor je.

En tot slot bezorgen we je direct mailing of pakketmailing

In Nederland en in het buitenland. Omdat we overeenkomsten hebben met verschillende pakketvervoerders kunnen we vanaf 10 stuks jouw pakketmailing betrouwbaar verzorgen.

Wil je iets speciaals?

Laat het ons weten. Samen vinden we een oplossing. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur zijn we er voor je. Bel 055 368 25 25 of stuur een e-mail over direct mail naar sales@sandd.nl.

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
';