De brievenbus als conversieverhoger

Maar liefst 95% van alle Nederlanders leest wel eens een reclamefolder. Veel mensen komen daarna in actie. Daarmee heeft een huis-aan-huis-folder als marketingmiddel een ongekend bereik. Huis-aan-huis-reclame heeft dan ook een ontzettend hoog rendement. Sandd bezorgt jouw folder of flyer tot 25% goedkoper dan andere partijen! Dus: een hoog bereik en lage kosten.

Alle aandacht voor jouw reclame

We bezorgen jouw folder tegelijk met de geadresseerde post en niet in een sealpack. Naast jouw folder valt er altijd maximaal één andere flyer of folder in de bus. Zo heeft de ontvanger volop aandacht voor jouw boodschap. Wil je helemaal verzekerd zijn van een optimaal bereik? Maak dan samen met onze accountmanager een slim verspreidplan. Zo weet je zeker dat jouw aanbieding op de juiste mat terechtkomt.

Huis-aan-huis-verspreiding kan per wijk, per regio of landelijk

We verspreiden jouw folders al vanaf minimaal 1.000 stuks tot maximaal 250.000 stuks per order. Landelijk, of alleen bij jou in de regio. Combineer dat met de hoge bezorgzekerheid en een haarscherpe prijs, dan is Sandd jouw beste keus.

Meest gestelde vragen

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.