Zegels, online versturen of zelf frankeren?

Kies je oplossing bij Sandd, het juiste adres voor al je post. Voor wat kleinere aantallen bieden we een aantal oplossingen.
Kies de oplossing die het beste bij jou past.

Zegels van Sandd

  • Verstuur je post vanaf €0,50 als ondernemer
  • Als consument betaal je slechts €0,60
  • Perfect voor post zonder haast
  • Altijd een postpunt bij jou in de buurt
  • Ideaal wanneer je niet zoveel post verstuurt

Online je post versturen

Verstuur je post in één muisklik. Met Online versturen laat je jouw post printen, frankeren en bezorgen. Dat scheelt tijd én geld. Perfect voor loonstroken, facturen, brieven, uitnodigingen en nieuwsbrieven!

Wij printen en bezorgen jouw post
Jij maakt je facturen, loonstrookjes of uitnodigingen in het programma dat je daar altijd voor gebruikt. Vervolgens lever je de brieven aan via het Online versturen-portaal. En binnen een paar dagen ligt het poststuk bij je klant op de mat. Fullcolour en, wanneer je dat wilt, met jouw logo of reclame-uiting op de envelop.

Online post versturen voor minimale kosten
Wat het je kost? Een muisklik! En natuurlijk de minimale kosten voor het printen en versturen. Dat wordt al rendabel vanaf 20 brieven per maand.

Zelf frankeren

Een gemiddeld bedrijf verstuurt al snel meer dan 50 poststukken per week. Met de Sandd frankeermachine bespaar je tot ruim 35% op je verzendkosten.

Zelf frankeren is eenvoudig
Je frankeert de post met de frankeermachine. Je levert het af bij een DPD punt bij jou in de buurt of de post wordt bij je opgehaald na 18.00 uur (via een muurkastje). En wij bezorgen het binnen 72 uur bij je klanten. Altijd tegen een zeer gunstig tarief. Ook je aangetekende poststukken en pakketten verstuur je via de Sandd frankeermachine. Momenteel zijn er drie leveranciers die een Sandd frankeermachine kunnen leveren: Frama, FP-Ruys en Neopost. Zij helpen je bij de keuze van de machine en maken een offerte op maat.

 

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.