Partij doorgeven?

Wil je een extra partij doorgeven? Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in, geef het formaat en servicekader aan en voeg eventuele opmerkingen toe.

Een extra partij doorgeven is mogelijk voor post met het formaat Klein, Groot of Bijzonder. De partij moet meer dan 250 stuks bevatten (voor Nederland; meer dan 100 stuks voor buitenland) en bestaan uit poststukken met dezelfde enveloppen en in dezelfde gewichtstrap (0-20 gram, 20-30 gram, etc.).

Bevestigingsmail

LET OP! Vergeet niet je e-mailadres in te vullen, in het verplichte veld linksonder in het formulier. Je ontvangt na het invullen van het formulier een bevestigingsmail op dit adres. Print deze bevestigingsmail uit en voeg hem bij de betreffende partij.

Aanvullende vragen of opmerkingen

Heb je een aanvullende vraag of opmerkingen? Neem dan contact op met de Business Service van PostNL, via telefoonnummer 088 – 868 68 68 (ma t/m vrij, 8.00-19.00 uur).

Partij doorgeven

Partij indien: Partij met formaat KLEIN, GROOT of BIJZONDER indien: + Meer dan 250 stuks voor NL / meer dan 100 stuks voor buitenland + zelfde envelop + zelfde gewichtstrap (0-20,20-30,gram ….) Velden met een * zijn verplicht.

LET OP! Je ontvangt na het invullen van het formulier een bevestigingsmail. Print deze bevestigingsmail uit en voeg deze bij de betreffende partij.
  • Voer een getal tussen 1 en 99999 in.
    Het klantnummer kun je terugvinden op de factuur.
  • Voor- en achternaam
  • (Bij verzending van 5.000 stuks of meer graag voor 10:00 uur telefonisch contact met relatiebeheer)
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Vul hier je e-mailadres in. Ontvang je de e-mail niet? Controleer je ongewenste e-mail. LET OP! Print de bevestigingsmail uit en voeg deze bij de betreffende partij.
  • Voor aanvraag incidenteel transport van uw partij belt u naar PostNL op 088 868 6868.