Sandd2me is uitgepakt

Als webshop steek je tijd, energie en geld in het verbeteren van je service. Jouw klanten plaatsen 24/7 bestellingen en kunnen pakketten thuis of op hun werk af laten leveren. Vanaf het moment dat jij het pakketje meegeeft aan de verzender heb je er nog maar weinig invloed op. Hoe het pakketje aankomt is niet aan jou. Gek toch?

Verleng de klantreis met Sandd2me
De klant kiest jou om zaken mee te doen. Dus waarom stopt jouw service bij het magazijn? Sandd2me is de nieuwe pakketdienst van Sandd. Als pakketbezorger verlengen we de customer journey tot en met bezorging en het eventueel retourneren van de pakketten. Sandd2me is innovatief, kostenbesparend en biedt duurzame concepten op het gebied van pakketbezorging.

Locatie wijzigen terwijl het pakket onderweg is
Jouw klanten zijn tevredener dan ooit. Tijdens het bestel-bezorgproces zijn er namelijk drie verschillende momenten waarop de ontvanger voorkeuren kan aangeven. Slim: terwijl het pakket al onderweg is kunnen de bezorgdatum, tijdstip en locatie nog worden gewijzigd. Zo zorgen we er voor dat pakketten alleen worden afgeleverd als jouw klanten thuis zijn. En dat is nog maar één van onze value added services.

 

6 dagen per week
Same Day en Next Day Avondbezorging

Pakketten versturen met Sandd2me

  • Verlengt de klantreis
  • Supersnelle bezorging met Same Day Delivery
  • Pakketten bezorgd als je klant thuis is
  • Unieke value added services

Wij vertellen je er graag alles over

 

Jori Neef
06 52876055
jneef@sandd.nl

Nico Gunzeln
06 36424305
ngunzeln@sandd.nl

Wij houden u op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mist u niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.