Verstuur slimmer met brievenbuspakjes

Wil jij pakketten versturen? Ook dat kan via Sandd. Voorwaarde is wel dat ze door de  brievenbus kunnen. Brievenbuspakjes dus. Dat is zowel voor jou als voor je klant een slimme oplossing: je verzendkosten zijn lager en je klant hoeft er niet voor thuis te blijven.

In een brievenbuspakje gaat meer dan je denkt
Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat je allemaal kwijt kunt in een brievenbuspakje? Nou, dat is best veel! Die gave rok, stoere sokken, scheermesjes of usb-lader kun je echt allemaal versturen via de brievenbus. We zijn zo gewend geraakt aan grote pakketten, dat we soms vergeten dat verzenden slimmer kan.

Brievenbuspakjes verstuur je via ons stukken goedkoper
Door ons landelijke netwerk komen onze bezorgers twee keer per week langs elke voordeur in Nederland. En in tegenstelling tot je klant, is de brievenbus altijd thuis. Dat is goed nieuws voor jou. Je brievenbuspakjes verzend je vanaf nu via ons tegen scherpe tarieven. Vaak meer dan 50% goedkoper dan met andere aanbieders.

Met onze SanddApp zie je of je pakje is bezorgd
En het mooiste? Met onze SanddApp zien we of onze postbezorger bij jouw klant in de buurt is geweest. Er verschijnt dan een groene stip op de interactieve kaart. Maak je gebruik van onze Extra Zeker service? Dan kun je online inzien of je pakje daadwerkelijk is bezorgd. Zo ben je verzekerd van aflevering. Je klant blij, jij blij.

 

Meest gestelde vragen

Wij houden je op de hoogte

Met onze zakelijke nieuwsbrief mis je niets
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.